keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kanapitat vuohenjuustolla


 Maukas iltapala, josta on pakko jakaa ohje, vaikkakin on niin yksinkertainen. Makua on sitten senkin edestä. Ohje on kuudelle, koska pakkauskoot sen mukaiset. En tykkää jättää pieniä nysiä juustoa, tai pitaleipiä kuivumaan. Jäljelle jäävistä leivistä saa vaikka maukkaat eväät seuraavalle päivälle.

- Euroshopper pitaleipä 6 pack (olen todennut tämän parhaaksi)
 - maustamatonta tuorejuustoa
- 3 kpl broilerinfilettä, ohuteleike. Marinoimaton!
- suolaa
- mustapippuria
- Salaattia (kartanon, jääsalaatti, frisee tms.)
- 2 isoa kypsää tomaattia
- pinjansiemeniä n. 3 rkl
- vuohenjuustoa 200g

Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa ja halkaise ne. Jätä jäähtymään liinan alle jotteivät kuivu.
Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Siirrä jäähtymään.
Paahda pinjansiemeniä hieman pannulla. Voitele pitaleipä sisältä tuorejuustolla. Täytä leipä salaatilla ja tomaattiviipaleilla. Ripottele väliin pinjansiemet. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja lisää leivän sisälle.
Leikkaa vuohenjuusto 12 viipaleiksi. Paista viipaleita nopeasti kuumalla pannulla 2 erässä, jotteivät sula ja leviä liikaa. Lisää jokaisen leivän sisälle 2 viipaletta.

Enjoy!


tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lomatunnelmissa

Jälleen yksi työreissu takanapäin, ja taas kerran enemmän kuin ihanaa olla kotona. Älkääkä ymmärtäkö väärin, pidän kyllä työstäni erittäin paljon, mutta kodistani ja arjestani nautin kyllä enemmän.
Mikä parasta nyt alkoi 2 viikon LOMA! Loppuviikosta suuntaamme miehen ja koiran kesken mökille viikonlopuksi. Ihan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Seuraavalla viikolla J lähtee pääsiäiseksi turnaukseen, ja saan pikkusiskoni kylään, siskonpoikien kera. Tuleehan sieltä myös kultainen noutaja Helga, Irwinille kaveriksi.

 Iloisesti yllätyin myös siitä, että sain Pelargoniat pysymään hengissä. Toivotaan että ne jaksavat myös kukkia. Isompi haaste on varmastikin vielä kellarissa lepäävä runkoruusu. Täytynee alkaa tutkiskelemaan miten sitä pitää alkaa herättelemään henkiin. Jos jollakulla hyviä neuvoja, niin otan niitä avosylin vastaaan :)



lauantai 17. maaliskuuta 2012

Varaslähtö Pääsiäiseen

Suloiset pääsiäismunat löytyivät Kööpenhaminan reissulta

Täytyi ottaa hieman vapauksia tuon kalenterin kanssa. Lähden taas maanantaina työmatkalle melkein pariksi viikoksi, niin aloittelin jo hieman pääsäisen laittoa, että siitä ehtisi hieman nauttia.



 Olen todella ällistynyt että kotoani löytyy yht´äkkiä vaaleanpunaista!?! Minulla on aina ollut viha-rakkaussuhde kyseiseen väriin. Olen siitä aina tykännyt, mutta en kotonani, tai vaatteissani. Mutta nyt sitä siinä sitten on.


Nyt tällainen nopea postaus. Tulee kohta kiire, kun meillä on illalla kaveriporukassa ruoka-ilta. Meillä on pariin otteeseen ollut tällä samalla periaatteella, että valitaan maa, jonka ruokia valmistetaan jokainen vähän. Espanja ja Israel on kokattu, joten tänään on vuorossa Thaimaa. Kyllä, minun toiveesta :)


Jälleen pieni tauko, mutta palailen sitten jälleen pääsiäishössötyksen pariin, reissulta palattuani!

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pyrähdys Kööpenhaminassa


Kävimme työmatkalla Tanskassa, ja käytiin samalla Malmössä katsomassa sisustusliikkeiden uusia tuulia ja tyylejä. Mitään ihmeellistä ei sisustusrintamalle ollut ilmestynyt, mutta kivoja ideoita sai poimittua sieltä täältä. Omaan kotiinkin tuli monen monta uutta ideaa, joten nyt vaan runsaasti kärsivällisyyttä jotta jaksaa odottaa niiden toteutumisia.


Tässä pieniä paloja Malmön sistustusliikkeiden helmistä.
Kaikki allaolevat kalusteet ovat ILVA:n valikoimista.







Yksi päivä meillä oli vapaata aikaa, ja kiertelimme Kööpenhaminan pieniä puoteja. Niinkuin aina käy, niin ne ihanimmat liikkeet löytyi viimeisen tunnin aikana, kun on pakko suunnata jo takaisin hotellille. Yövyimme aivan ihanassa vanhassa hotellissa, jossa nykyaika unohtui, ja vanha aika oli käsin kosketeltavissa. Aulabaarissa istuessa pystyi aivan aistimaan sikarinsavun, ja näkemään Marlene Dietrichin istuskelevan drinkkilasin äärellä. Hän oli itse asiassa yksi monista kuuluisuuksista, joka on saanut nimensä kultalaattaan hotellin aulassa, yövyttyään hotellissa.







 



Ensi kerralla hieman vaatimattomimpiin puitteisiin, kun palaamme pikkuiseen Markkulaamme.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tien päälle

Matkalla Lappeenrannasta kotiin. Kännykän kameralla otettu kuva, joten laatu ei ole parasta A-luokkaa.

Nyt siis tien päälle viikoksi, joten vähään aikaan ei tulekkaan uusia postauksia. Piipahdan välissä Tanskassa, joten laittelen varmasti jotain kuvia sieltä. Ihanan keväistä maaliskuun alkua kaikille. Nähdään taas!!!