lauantai 2. elokuuta 2014

DIY opetustaulu & perintömatto

Hyvää kannattaa etsiä aikansa.
Sama pätee molempiin löytöihin jotka bongasin kesän aikana tytön huoneeseen. 


Minua viehättää vanhat opetustaulut. Mutta niiden hinnoista päätellen, niin tekee monia muitakin. Löysin Ahvenanmaalta kivan julisteen, jossa on juuri sitä henkeä mistä pidän. Muistan lapsuudestani Elsa Beskown sadut ja minusta on ihanaa että saman tyylisiä kuvituksia löytyy taas lasten tuotesarjoista.
Julisteessa jonka löysin, on juurikin tuota tyyliä. Sain sen jotenkuten siistinä kulkemaan kotimatkan. En kuitenkaan innostunut ajatuksesta laittaa sitä lasikehykseen, koska tietty rouheisuus joka siinä on, olisi hävinnyt. Samalla hirvittää vähän ajatus suuresta lasisesta taulusta, kohtapuolin taaperoikäisen huoneessa. Nappasin siis vanhasta kehyksestä taustan, ja liimasin julisteen vedellä laimennetulla Eri Keeperillä suoraan siihen. Ripustin taulun seinään nahkanarulla.



Olimme appivanhempieni mökillä käymässä ja yövyimme vintillä. Siellä mattopinossa silmiini osui vanha räsymatto, joka olisi täydellinen tytön huoneeseen. Siispä varovasti kyselemään onko matolle heillä käyttöä, vai saisinko tarjota sille uuden kodin. Anoppi luovutti sen mielellään jatkokäyttöön, ja kertoi samalla että sen on tehnyt hänen enonsa vaimo aikoinaan, ja se on ollut poikienkin huoneessa jo 80 luvulla. Ei kyllä huomaa matosta lainkaan, vaan se on edelleen napakka ja hyväkuntoinen. Ja juurikin TÄYDELLINEN!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti